Laminaatvloeren

van de meesters?

Huiskamer met visgraat laminaatvloer

We helpen van advies tot uitvoering

Een laminaatvloer is onderhoudsvrij, betaalbaar én ziet er mooi uit. Zeker als de vloer goed is gelegd. Bij Het Vloerenhuis zorgen we daarvoor. Dat doen we door een kwalitatief hoogwaardig assortiment te combineren met het ambacht van onze meesters. Zo weet je zeker dat je investeert in een oplossing die lang meegaat.

Het Vloerenhuis is al meer dan een eeuw actief in de wereld van vloeren. Hierdoor weten we veel, ook over laminaat. Op basis van onze kennis en ervaring denken we met je mee. We nodigen je uit in onze showroom én komen bij je langs. Samen gaan we op zoek naar een passende vloer voor jouw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

We adviseren, leggen en onderhouden. Van vloer tot trap. Zorgvuldig, efficiënt en met oog voor het milieu. Door het oude ambacht te versterken met nieuwe technieken, komt jouw laminaatvloer optimaal tot zijn recht. Dat is de kwaliteit van de meesters.

Moderne keuken met brede laminaat planken vloerWitte visgraat vloer van laminaatWhite wash planken vloer van laminaat

Legpatronen

Wat past bij jou?

Stroken, visgraat of een Hongaarse punt. Onze parketteurs hebben ervaring met alle legpatronen. Welk patroon vind jij het mooist?

bekijk ze allemaal in de showroom

Aandacht voor

de ondervloer

Bij Het Vloerenhuis zetten we ons in voor een optimaal resultaat. Daarom komen we altijd eerst langs om de ruimte te inventariseren waarin we de laminaatvloer gaan leggen. Op basis van onze bevindingen stellen we een plan van aanpak op. Hierin vormt de ondervloer een belangrijk aandachtspunt.

Een ondervloer biedt versteviging, zorgt voor een egale basis, dempt geluid, beschermt tegen vocht en houdt warmte vast. Op basis van de eigenschappen die voor jouw situatie van belang zijn, bepalen we welke ondervloer je nodig hebt.

lees meer
Vader speelt met zoontje op houten vloer
Geen vraag is te gek!
Portret Pieter van Es
Bellen met Pieter van Het Vloerenhuis

Trap in dezelfde look?

Creëer een unieke blikvanger

Puntjes op de i met bijpassende plinten

Met bijpassende plinten zetten we de puntjes op de i. Ze vormen een mooie omlijsting van de vloer én beschermen de muur. Bij Het Vloerenhuis bieden we een uitgebreid assortiment plinten die tegen een stootje kunnen. Van hoog tot laag, van modern tot klassiek en van wit tot zwart, er is van alles mogelijk. Onze parketteurs brengen de plinten voor je aan. Zo heb je na het leggen van de pvc-vloer nergens omkijken naar.

Pastelkleurige meubels op witte vloer met hoge witte plintStoel op houten vloer met donkergrijze klassieke plint in de zelfde kleur als de muurZwarte stoel en tafeltje op een zwarte vloer met zwarte plint
Geen vraag is te gek!
Portret Frank de Jong
Bel met Frank van Het Vloerenhuis

Veelgestelde vragen:

Wat is Laminaat?
Is laminaat goed bestaand tegen vocht?
Laminaat maakt zo’n klikkend geluid als ik er overheen loop, is daar wat aan te doen?
Is laminaat er ook in visgraat?
Hoelang gaat een laminaatvloer mee?