Alles over

onze vloeren

Man legt houten plank in de lijm

Houten vloeren, pvc-vloeren en laminaatvloeren

Bij het Vloerenhuis kom je voor een nieuwe vloer. Niet voor dezelfde als van je buurvrouw of je beste vriendin, maar voor een vloer die voldoet aan jouw wensen en eisen. Door naar je te luisteren, de juiste vragen te stellen en jouw woning, kantoor of bedrijfsruimte met eigen ogen te bekijken, vinden we de vloer die je altijd al had willen hebben.

Je kunt bij ons terecht voor houten vloeren, pvc-vloeren en laminaatvloeren. Dankzij onze lange historie weten we hierover niet een klein beetje, maar werkelijk alles. Van leggen tot schuren en van vochtmeting tot vloerverwarming, onze vakkennis vormt de basis van een vloer waarvan je jarenlang plezier hebt.

Dat is de kwaliteit van de meesters.

Trap in dezelfde look?

Ga voor eenheid in je woonruimte

Geen vraag is te gek!
Portret Pieter van Es
Bellen met Pieter van Het Vloerenhuis

Plinten, de puntjes op de ‘i’

Met bijpassende plinten zetten we de puntjes op de i. Ze vormen een mooie omlijsting van de vloer én beschermen de muur. Bij Het Vloerenhuis bieden we een uitgebreid assortiment plinten die tegen een stootje kunnen. Van hoog tot laag, van modern tot klassiek en van wit tot zwart, er is van alles mogelijk. Onze parketteurs brengen de plinten voor je aan. Zo heb je na het leggen van de pvc-vloer nergens omkijken naar.

Pastelkleurige meubels op witte vloer met hoge witte plintStoel op houten vloer met donkergrijze klassieke plint in de zelfde kleur als de muurZwarte stoel en tafeltje op een zwarte vloer met zwarte plint