Trappen

van de meesters?

Trap bekleden

Bij een mooie vloer hoort een mooie trap. Laat dat maar over aan onze adviseurs en parketteurs. Met ons team geven we elke trede de gewenste uitstraling. Je kunt kiezen voor dezelfde afwerking als op de vloer, maar bijvoorbeeld ook voor pvc met een betonlook. Met ons uitgebreide assortiment bieden we volop mogelijkheden om van jouw trap een echte blikvanger te maken.

trap met houten treden en zwarte stootborden en zijkantenMonteur van Het Vloerenhuis op de trap bezig met het bekleden van de trap met PVCHal met trap. De trap heeft houten treden en witte stootborden en zijkanten.

Veilig naar boven

en beneden

Een trap zonder bekleding kan behoorlijk glad zijn. Met hout, pvc of laminaat maken we jouw trap beter beloopbaar. Eventueel voorzien we de treden van profielen of strips, zodat je nóg veiliger naar boven en beneden gaat. Samen kijken we welke oplossing het beste bij jouw situatie past.

bekijk de mogelijkheden in de showroom

De trap als kunstwerk

Van een imposante opgang in de hal tot speelse z-treden in de woonkamer. De trap is tegenwoordig meer dan alleen een entree naar de bovenverdieping. Steeds vaker is het een kunstwerk dat een woning, kantoor of bedrijfsruimte een eigen gezicht geeft. Wij helpen jou bij het creëren van het kunstwerk dat jij voor ogen hebt. Dat is het ambacht van de meesters.

Ssst,

zachtjes!

Ben je klaar met bonkende voetstappen en krakende treden? Bij Het Vloerenhuis denken we mee over geluidsdemping. We kiezen een passende afwerking, zoals hout, pvc of laminaat, en maken bij het bekleden gebruik van isolerende producten.

bezoek onze showroom
Geen vraag is te gek!
Portret Pieter van Es
Bellen met Pieter van Het Vloerenhuis