Onderhoud

van de meesters?

Mop met onderhoudszeep op een houtenvloer

Vloer onderhouden

Of je nu kiest voor laminaat, pvc of hout, elke vloer verdient het om goed onderhouden te worden. Daarom vertellen wij na de oplevering hoe je een vloer het best kunt schoonmaken en behandelen. Het onderhoud aan ons uitbesteden? Dat kan ook. We bieden vooral ondersteuning bij hout. Omdat dit een natuurlijk product is, heeft het speciale aandacht nodig. Met onze kennis en ervaring helpen we iedereen, zelfs als je jouw vloer niet bij ons hebt gekocht. Dat is de gedrevenheid van de meesters.

Mop op een houten vloerVerzameling onderhoudsproducten voor vloerenhand moet doek wrijft onderhoudsolie uit op een planken houten vloer

Houten vloer onderhouden

voor een optimale uitstraling

Een houten vloer kun je reinigen én moet daarnaast periodiek in de lak of olie worden gezet. Wij komen graag bij je langs om te beoordelen wat jouw vloer nodig heeft. Op basis daarvan bieden we de benodigde producten en voeren we de werkzaamheden indien gewenst voor je uit. Zo weet je zeker dat jouw houten vloer lang meegaat en een optimale uitstraling behoudt.

neem contact op

Reinigen of schuren?

Hoe ouder jouw vloer is, hoe moeilijker het wordt om de gewenste uitstraling te behouden. Je kunt de vloer nog één keer in de lak of olie zetten, maar er ook voor kiezen om ‘m te laten schuren. Vind je het lastig om deze knoop zelf door te hakken? Neem dan contact op voor advies. We komen vrijblijvend bij je langs om de vloer te bekijken, waarna we samen bepalen wat je het beste kunt doen.

Geef jouw vloer

een tweede leven

Is jouw houten vloer kaal gelopen? Of heb je een huis gekocht en wil je het hout van een andere kleur voorzien? Wij geven jouw vloer een tweede leven. Dat doen we door de planken stofarm te schuren. Vervolgens werken we ze opnieuw af, waarna de vloer weer jaren mee kan. Dat is niet alleen duurzaam, maar scheelt ook nog eens veel kosten.

neem contact op
Geen vraag is te gek!
Portret Pieter van Es
Bellen met Pieter van Het Vloerenhuis