Plinten

van de meesters?

Lichte planken vloer met witte hoge plint

Omlijsting van je vloer

Met plinten zetten we de puntjes op de i. Ze vormen een mooie omlijsting van de vloer én beschermen de muur tijdens het rondlopen, spelen en schoonmaken. Bij Het Vloerenhuis bieden we een uitgebreid assortiment plinten die tegen een stootje kunnen. Van hoog tot laag, van modern tot klassiek en van wit tot zwart, er is van alles mogelijk.

Witte hoge plint bij een white wash houten vloerStoel op houten vloer met donkergrijze plint in de kleur van de muurWitte hoge plint bij een donkerbruine laminaatvloer

Bepaal de uitstraling

Van hoog tot laag en van modern tot klassiek

Je mooie nieuwe vloer gepresenteerd in een prachtige lijst. Dat doet een plint. Samen kijken we naar wat past bij de kamer, de vloer en uiteraard jouw persoonlijke wensen.

bekijk de mogelijkheden in de showroom

Wij brengen de plinten aan

Onze parketteurs leggen jouw vloer én brengen de plinten aan. Met hun timmermansoog en professionele gereedschap zorgen ze ervoor dat de plinten perfect op elkaar aansluiten. Belangrijk, want een mooie omlijsting vinden we net zo belangrijk als de vloer zelf. Dat is de kwaliteit van de meesters.

Kies eens iets anders

dan een witte mdf-plint

We kennen allemaal de witte mdf-plint, maar er zijn nog veel meer manieren om jouw vloer af te werken. Wat dacht je van watervast pvc, massief hout of een eigentijdse betonlook? Bij Het Vloerenhuis hebben we een uitgebreid assortiment.

Voorbeeld van een zwarte plint op een zwarte vloer.
Geen vraag is te gek!
Portret Pieter van Es
Bellen met Pieter van Het Vloerenhuis