Verantwoordelijkheid

van de meesters?

Bladerdak van een bos

Duurzaam en gezond aan het werk

Bij Het Vloerenhuis voelen we ons verantwoordelijk voor een duurzame en gezonde werk- en leefomgeving. Dat zie je terug in onze aanpak. We gebruiken milieuvriendelijke producten en creëren optimale arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Daarnaast bieden we vloeren die lang meegaan en in veel gevallen zelfs recyclebaar zijn.

Lijm op ondervloer wordt doormiddel van een lijmkam verdeeld.Houten plank wordt aangelegd aan een stuk vloer en gelijmde ondergrond.Houten vloer wordt stofgezogen na het het leggen van de vloer

PEFC-keurmerk

Wat is dat ook alweer?

Al onze houten vloeren en laminaatvloeren hebben een PEFC-keurmerk. Dit betekent dat het hout uit duurzaam en sociaal beheerde bossen komt.

Optimale arbeidsomstandigheden

Het team van parketteurs vormt de drijvende kracht achter Het Vloerenhuis. We vinden het belangrijk dat hun arbeidsomstandigheden optimaal zijn. Daarom werken we met oplosmiddelvrije lijmen, gebruiken we olie en lak op waterbasis en schuren we met stofvrije machines. Zo creëren we een veilige en gezonde omgeving waarin onze parketteurs op hoog niveau kunnen presteren. Elke dag.

Afval

meenemen en scheiden

Van verpakkingsmaterialen tot lijmresten, bij het leggen en onderhouden van vloeren komt veel afval vrij. Wij nemen dit afval mee en scheiden het, zodat zoveel mogelijk grondstoffen hergebruikt kunnen worden.

Geen vraag is te gek!
Portret Pieter van Es
Bellen met Pieter van Het Vloerenhuis