PVC-vloeren

van de meesters?

Woonkamer met pvc vloer gelegd in Hongaarse punt patroon

We denken met je mee

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer met een hoogwaardige uitstraling? Dan is pvc iets voor jou. Van planken met een natuurlijke houtstructuur tot een eigentijdse tegel- of betonlook, met pvc creëer je jouw eigen sfeer.

Het Vloerenhuis legt al meer dan een eeuw allerlei soorten vloeren. Op basis van deze kennis en ervaring denken we met je mee. We nodigen je uit in onze showroom én komen bij je langs. Zo vinden we een mooie pvc-vloer voor jouw woning, kantoor of bedrijfsruimte. En weet je zeker dat je investeert in een oplossing die bij je past.

We adviseren, leggen en onderhouden. Van vloer tot trap. Zorgvuldig, efficiënt en met oog voor het milieu. Door het oude ambacht te combineren met nieuwe technieken, laten we jouw pvc-vloer optimaal tot zijn recht komen. Dat is de kwaliteit van de meesters.

Badkamer met houten stroken pvc vloerKeuken met grijze pvc tegelvloerOverloop met visgraat pvc vloer

Legpatronen

Wat past bij jou?

Stroken, visgraat of een Hongaarse punt. Onze parketteurs hebben ervaring met alle legpatronen. Welk patroon vind jij het mooist?

bekijk ze allemaal in de showroom

Aandacht voor

de ondervloer

Bij Het Vloerenhuis zetten we ons in voor een optimaal resultaat. Voordat we een vloer leggen, komen we altijd eerst langs om jouw woning, kantoor of bedrijfsruimte te bekijken. We bepalen welke eigenschappen de ondervloer moet hebben en selecteren op basis daarvan een passende oplossing. Zo ben je zeker van een betrouwbaar fundament.

lees meer
Vader speelt met zoontje op houten vloer
Geen vraag is te gek!
Portret Pieter van Es
Bellen met Pieter van Het Vloerenhuis

Trap in dezelfde look?

Ga voor eenheid in je woonruimte

Puntjes op de i met bijpassende plinten

Met plinten zetten we de puntjes op de i. Ze vormen een mooie omlijsting van de vloer én beschermen de muur. Bij Het Vloerenhuis bieden we een uitgebreid assortiment plinten die tegen een stootje kunnen. Van hoog tot laag, van modern tot klassiek en van wit tot zwart, er is van alles mogelijk. Onze parketteurs brengen de plinten voor je aan. Zo heb je na het leggen van de pvc-vloer nergens meer omkijken naar.

Pastelkleurige meubels op witte vloer met hoge witte plintStoel op houten vloer met donkergrijze klassieke plint in de zelfde kleur als de muurZwarte stoel en tafeltje op een zwarte vloer met zwarte plint
Geen vraag is te gek!
Portret Frank de Jong
Bel met Frank van Het Vloerenhuis

Veelgestelde vragen:

Kan ik een verlijmde (dryback) PVC-vloer op een betonnen ondervloer leggen zonder vloerverwarming?
Krast een PVC-vloer ?
Wat is de levensduur van een PVC-vloer?
Werkt PVC ?
Klik of verlijmd PVC?